måndag 4 april 2011

Dag 6

Vi har anlänt till Chiang Mai nu. Flyget hit gick jätte fort 1.15h och det var lätt att hitta gaten och in-checkningen och allt. Mycket bekvämt. Var lite orolig över allt det här om vi inte skulle hitta och komma i tid o.s.v. ni vet hur jag är :P Men det gick jätte smidigt.

Vi kom hit kl 11:15 ca kl 06:00 svensk tid. Sedan dess har vi skjutsats på kringelkrok vägar till MD house hostel som hitintills är väldigt bra. Vi har käkat en lunch i nått litet skjul (det gick bra för magen, vet inte om det beror på dimoren) sen har vi bara legat vid poolen och i poolen hela dagen fram tills nu när solen började gå ner.

Nu hänger vi bara på rummet och funderar på vårt nästa drag. Vi funderar på att ta en svensk massage imorgon en timme 350 THB ca 70 kr. Helt ok! alldeles här utanför oxå dessutom. Vi har tittat lite på DH trekking oxå om någon dag. (Down Hill) www.mountainbikingchiangmai.com. Det blir däremot inga tigrar. Har fått höra att man drogar dem, har dem i kedjor och behandlar dem allmänt illa och DET tänker inte jag bidra till.

I taxin på väg till Suvarnabhumi flygplats i Bangkok.

alltid lika snygg på bild ( jag lovar jag är snygg på riktigt) på mathaket

Niklas lika snygg som vanlig, även på bild!


Ikväll blir det nog bara lugna gatan. Ska försöka jaga mat senare. Nu när det är lite svalar väder. Svettades så mycket förut att det t.o.m. rann på låren. Det har enligt yr.no varit 32 grader här tittar även solen fram. I Bangkok ligger det som ett lager av avgaser eller föroreningar eller vad det är så där känner man bara värmen. Det har varit skönt att få lite sol på sig, kanske men bara kanske kan även den finskvita kropp få en gnutta färg ;)

Hade gött vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar