torsdag 5 maj 2011

Back in Hanoi

Den här tågresan gick ju riktigt bra. Vi valde ju att ta sovtåget denna gång och vi sov i stort sett hela vägen. Så 8-10 timmars resväg kände inte alls jobbig.

När vi kom fram till tåg stationen klockan 04:45 skulle vi försöka ta oss till "hostellet" men insåg att vi varken hade någon adress, karta eller telefonnummer dit... Smart Mikaela & Niklas.
Vi försökte med hjälp av minnet, av den karta vi tittat på innan vi åkte, att hitta dit. Jag kan säga att vi gick ganska rätt men ändå fel. Som tur var hade vi datorn på vila och sidan med vägbeskrivningen fortfarande uppe så vi hittade till slut fram till The Drift backpackers hostel. Och gissa vad som ligger väggen intill JO en byggarbetsplats med tillhörande borr och allt, alá Bangkok style. Men vi har börjat vänja oss..

Vi har hunnit vara här ett tag. Sovit, ätit, sett på 99 saker man måste göra innan man dör och nu ska vi ut och leta tygmärken till ryggsäckarna.

I morgon natt åker vi från Hanoi - Bangkok och stannar där två dagar sedan åker vi vidare. Tyvärr verkar regnperioden redan ha kommit till södra Thailand så jag kommer inte få nån sol i alla fall. Aja jag undviker ju risken för hudcancer i alla fall. Hoppas tusan att Sverige har en bra sommar att bjuda på detta år!

Vi mår bra hoppas ni också gör det. En månad kvar nu så ses vi snart!




Rätt okej sätt att resa på =)

2 kommentarer:

  1. Kul att följa er på resan! Hoppas att du ska älska Koh Tao lika mycke som vi gjorde :) Är grymt avis! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket äventyr...men nu ser ni ju i alla fall hela, rena och utvilade ut=). Här är allt bra och garanterat myggfritt. Det snöade t.ex. häromdagen och snön låg kvar! Gabbi är på Mallis och även där är allt bra, i alla fall enligt de rapporter som jag har fått. Vi är således en halverad styrka i hushållet just nu, lite märkligt men man vänjer sig. Ser fram emot att ni kommer hem. Kram mamma.

    SvaraRadera